DSSV in de kijker…
16 mei 2017
DSSV-Transpo Daniëls: ook uw partner tijdens het bouwverlof.
7 juli 2017

Zaterdag 10 juni 2017 vond de feestelijke inhuldiging van de nieuwe bedrijfslocatie van DSSV – Transpo Daniëls te Heusden-Zolder plaats. En of het een feest was!

Met een opkomst van meer dan 1000 genodigden heeft de inhuldiging haar doel niet gemist. Het was de gelegenheid bij uitstek voor de familie Daniëls om haar personeel, cliënteel, leveranciers, familie en vrienden van harte te danken voor de duurzaam opgebouwde relaties over een periode van meer dan 50 jaar.

De Group Daniëls, met Daniël, Judith en Frank als tweede generatie aan het roer, staat vandaag klaar om het levenswerk van hun ouders verder uit te bouwen waarbij veiligheid, milieuvriendelijkheid, kwaliteit en klanttevredenheid de centrale waarden in de bedrijfsvoering blijven uitmaken.

In naam van Daniël, Judith en Frank,

Bedankt voor jullie geschonken vertrouwen!

Hier kunt u de beelden van onze feestelijke receptie bekijken.
Hier kunt u de beelden van onze photobooth bekijken.