Inhuldiging nieuwe bedrijfslocatie DSSV- TRANSPO DANIËLS
15 juni 2017
DSSV ruimt de shit op na Pukkelpop
23 augustus 2017

 

Dssv-Transpo Daniëls blijft ook tijdens het bouwverlof te uwer beschikking staan. 

De zomer is al een tijdje in het land en het bouwverlof nadert nu echt met rasse schreden. In de meeste regio’s worden de werkzaamheden op 10 juli een halt toegeroepen.  Bepaalde andere regio’s gaan nog een weekje langer door. Een periode waar velen naar uitkijken om even opnieuw op adem te kunnen komen en te recupereren van de geleverde arbeid doorheen de eerste jaarhelft van 2017.

Echter, Dssv-Transpo Daniëls blijft ook tijdens deze periode van het jaar met volledige capaciteit tot uw beschikking staan om u verder te helpen.

Zo is de kans heel groot dat u ons tegenkomt op de vele festivals die ons land eigen is. Denk maar aan Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland, … Ook dit jaar zijn wij hier getrouw aanwezig en werken wij met heel veel plezier deze ronde af.

Maar ook onze werkzaamheden met betrekking tot de industriële reiniging, het rioolbeheer en het tanktransport zetten wij op uw noden getrouw voort. Dus aarzel niet, en neem ook tijdens deze periode gerust contact met ons op. Wij staan 7/7 en 24u per dag paraat voor u, een service die u van ons gewoon bent en waaraan wij blijven vasthouden!

DSSV-TRANSPO DANIELS wenst haar cliënteel, leveranciers en zakenrelaties van haar zijde een deugddoende vakantie toe!