DSSV-Transpo Daniëls: ook uw partner tijdens het bouwverlof.
7 juli 2017
DSSV-Transpo Daniëls wenst u een prettig eindejaar toe!
21 december 2017
Gespot op Pukkelpop: de tankwagens van DSSV, het bedrijf van de familie Daniëls dat een half jaar geleden verhuisde van Kermt naar Heusden-Zolder. Waarom DSSV aanwezig was op het muziekfestival? Eén van hun activiteiten is het leegmaken van putten en reinigen van mobiele toiletten. En die stonden er genoeg op Pukkelpop. DSSV heeft intussen een propere naam opgebouwd in deze wereld, en verzorgt naast Pukkelpop deze diensten ook op andere zomerfestivals, zoals Rock Werchter en Tomorrowland. Een routineklus voor het traditierijke familiebedrijf dat tevens actief is industriële reiniging, rioleringswerken en transport van vloeibare afvalstoffen (via zusterbedrijf Transpo Daniëls).

Artikel uit: Made in limburg, 22 augustus 2017