DSSV ruimt de shit op na Pukkelpop
23 augustus 2017
DSSV-Transpo Daniëls in de kijker
2 januari 2018

Het lijkt of het bouwverlof nog maar net achter ons ligt nu het einde van het jaar zich alweer aandringt.

2017 in ogenschouw genomen was een zeer bewogen jaar voor ons. Immers, eind januari van dit jaar verlieten wij onze vertrouwde uitvalsbasis te Kermt en namen wij onze intrek op onze nieuwe bedrijfssite te Heusden-Zolder.

Freeswagen Hächler

Het was tevens een jaar waarin wij verder geïnvesteerd hebben en dit zowel in personeel als materieel.
Zo investeerden wij zeer recent in een gloednieuwe freeswagen van het merk Hächler. Een paradepaardje op de markt van het rioolgebeuren die omwille van zijn multifunctionele inzetbaarheid werd gekozen.
Voortaan kan u aldus ook op ons rekenen om in eigen beheer uw benodigde rioolfreeswerken te komen uitvoeren.

Uitbreiding van het ruim- en transportwagenpark

Daarnaast sloten wij 2017 af met de uitbreiding van ons wagenpark. Onze nieuwe Stokota’s (ruimwagen, transporteur en vacuümkipper) en onze nieuwe Kaiser Combi recyclewagen zijn in gereedheid om uw verwachtingen in 2018 tegemoet te komen!

Rioolrenovatieprojecten in uitvoering: Brussels Airport

Verder breidden wij in 2017 onze rioolaanleg- en herstelploegen verder fors uit.
Daarnaast kenmerkte het najaar van 2017 ook een aantal grote rioolrenovatieprojecten waaronder onze aanwezigheid Brussels Airport niet onopgemerkt voorbijgegaan is.

2017: een Grand-Cru jaar!  

DSSV-Transpo Daniëls wenst u van harte te danken voor de aangename genoten samenwerking in 2017 en vertrouwen u onmiddellijk ons engagement naar 2018 toe om uw verwachtingen met evenveel passie in te vullen!
Kortom, 2017 beleefden wij als een Grand-Cru jaar en als we dan nu toch eindelijk aan het toosten gaan, wensen wij u allen een schitterend jaareinde toe en een voorspoedig nieuwjaar!

Daniël, Judith en Frank Daniëls