OVER ONS

 • 1964

  “De Schoorsteenveger” te Kermt werd in 1964 opgericht.

  Vandaag, meer dan vijftig jaar geleden, is het familiebedrijf onder de naam “DSSV-Transpo Daniëls” sterk uitgegroeid en een begrip in omgeving en daarbuiten geworden waarbij ondertussen reeds de tweede generatie aan het roer staat. In de beginjaren werden de activiteiten voornamelijk toegespitst op het ……... Na verloop van tijd werd de tak van de “industriële reiniging” sterk uitgebouwd met klanten als ALZ, Electrabel, verschillende postkantoren en de Kempische Steenkoolmijnen.
 • 1990

  “In 1990 stapte Daniël, oudste van de drie kinderen, mee in de zaak.

  Daniel
 • Judith
 • 1991-1992

  "Judith & Frank stappen in de zaak.

  Vervolgens trad dochter Judith (1991) en jongste zoon Frank (1992) mee in de zaak. De toetreding van de kinderen Daniëls leidde in eerste instantie tot de verdere uitbouw van de reinigings- en ruimingspoot binnen het bedrijf.

  Vervolgens werden aanzienlijke investeringen gemaakt en werd een tanktransportafdeling voor het vervoer van gevaarlijk (ADR) en niet -gevaarlijk afval opgericht onder de naam “Transpo Daniëls NV”.

 • Frank
 • 2014

  “Oprichting Limburgse Dienstencheque Onderneming

  In de rand van de reinigings- en ruimingswerken en het tanktransport heeft de familie Daniëls zich ook nog toegelegd op de markt van de dienstencheques waarbij op 08 juli 2014 “LDO” (Limburgse Dienstencheque Onderneming) werd opgericht. Vandaag is ook deze afdeling uitgegroeid en kan beroep gedaan worden op een ploeg van 24 poetsvrouwen die in dienstenchequeverband hun diensten aanbieden. Doorheen de jaren werden de bedrijfsactiviteiten verder uitgebreid en zo richtte DSSV NV zich in 2014 verder op de rioleringssector waarbij de markt van rioleringsinspectie en -innovatie werd aangesneden. De nodige investeringen in inspectiewagens en renovatietechnieken leidde er toe dat vandaag aan de klant een totaaloplossing op het vlak van rioleringswerken kan worden aangeboden: reinigen van rioolstelsels, het in kaart brengen van de mogelijke gebreken en het aanreiken van renovatietechnieken aan de hand van overheid gecertificeerde diensten maakt dat ook deze bedrijfstak binnen het familiebedrijf een sterke uitgroei heeft gekend. Tot slot werden aanzienlijke investeringen gedaan in de markt van vloeistofdichte containers waarbij op heden een totaal van 600 m³ in eigen beheer kan gestockeerd worden in afwachting van de bestemming waarnaar ze toe moeten gaan.
 • headerfoto_daniels1280
 • 2017

  “Nieuwe bedrijfssite te Heusden-Zolder

  De doorheen de jaren gemaakte aanzienlijke investeringen en uitbouw van de bedrijfsactiviteiten, hebben er toe geleid dat de bedrijfssite te Kermt te klein geworden was. Op 28 januari 2017 werd de nieuwe bedrijfssite in de Jeugdlaan 239 te 3550 Heusden-Zolder betrokken.

  “ DSSV NV: een familiebedrijf met een sterke geschiedenis en een visie voor de toekomst”.

 • screenshot_dssv_drone-bew